4 Nisan 2015 Cumartesi

Zeytinburnu Robotla Kameralı Tıkalı Lavabo Mutfak Wc Kırmadan Açma

Zeytinburnu -tıkanıklık açma Zeytinburnu tıkanıklık açma


Zeytinburnu tıkanıklık açma Gider tıkanıklığı sorunlarında destek istediğiniz tesisatçınız her şeyden önce tıkanıklığın tam olarak yerini tespit etmelidir. Bu aşamadan itibaren tesisatçınız cihazları kullanıyorsa, kırmadan tıkanıklığı açacaktır. Pimaş borudaki tıkanıklık tesisatın kullanılamaz hale gelmesine neden olur. Banyoda küvetin gideri tıkandığında, sular kanalizasyona girmez. Bunlar dışarıya taşarak kullanımınıza engel olur. Aynı şekilde tuvalet giderindeki tıkanmada klozetin kullanılamaz hale gelmesine neden olur. Evin diğer alanlarındaki giderlerde de aynı sorunu yaşayabilirsiniz.

Zeytinburnu -tuvalet  açma Zeytinburnu tuvalet açma

Zeytinburnu su tesisatçısı olan firmamız tıkanıklık açma hizmetinde cihazları kullanır ve kırmadan tıkanıklığı açar. Tesisatın içini görmek dışarıdan bakarak tespit edilemez. Tıkanıklık olan bölge belirlenmezse, kanal açma makinesi yani robot kullanılsa bile, tıkanıklığın giderileceği yer kesin olarak bilinmediğinden, sağlıklı bir işlem yapılamaz. Bu nedenle ustalarımız ucunda bir kamera olan özel bir cihazı boruların içine sokar ve bilgisayar ortamında boruları izler. Tıkanıklığı bu şekilde tespit ettikten sonra, sadece kanal açma makinesinin yani robot kullanılıp tıkanıklık sebebinin dışarıya çıkarılması kalır.

Zeytinburnu -lavabo açma Zeytinburnu lavabo açma

Yapılan işlemler yani tıkanıklığın açılması, en fazla bir saat kadar sürer. Bununla evinizde başka bir zarar meydana gelmeden tıkanıklık açılmış olur. Yaşamınızı kolaylaştıran bu yöntemler varken, tıkanıklık sorunu yaşamanızda olmasın. Zeytinburnu tıkanıklık açma hizmetinde firmamızı tercih ederseniz, sizlere cihazla kırmadan tıkanıklık açma hizmeti vereceğiz.

Zeytinburnu -klozet açma Zeytinburnu klozet açma

Tesisatta olan tıkanıklar tesisatçılar tarafından farklı yöntemlerle açılsa da, bunların arasında en sağlıklısı ve sorunsuz olanı cihazların kullanıldığı kırmadan cihazlar tıkanıklık açma yöntemidir. Bu yöntemle kolay bir şekilde açılan pimaş boru tıkanıklığı sayesinde, gereksiz uygulamalara son verilmektedir. En önemlisi evinizde ek tadilatlara girişmek zorunda kalmamanızdır. Pimaş boru tıkanıklığında kamera sistemi sayesinde tıkalı alan tam olarak tespit edilir.

Zeytinburnu -pimaş açma Zeytinburnu pimaş açma

Tıkanıklığa neden olan madde robot denen özel bir cihazla kırmadan tıkalı pimaş borunun içinden çıkarılır. Borunun içinde kalan diğer parçacıkların temizlenmesi için, bazı kimyasallar ya da tazyikli su kullanılır. Kullanılan kimyasallar sadece tesisat sektöründe kullanılmaktadır. Kimyasallar pimaş borulara zarar vermeden boruların içinde kalan atık maddeleri temizleyebilir.

Zeytinburnu -mutfak açma Zeytinburnu mutfak açma

Tıkanıklıkların açılması günümüzde modern yöntemlerle yapılmaktadır. Daha önceden çevrenin kırılmasıyla tıkanıklık tespiti yapılmaktaydı. Bu yöntemlerin kullanılması evinizde hasara neden olmaktadır. Bu yüzden bunları tercih etmemeniz gerekir. Çünkü yeni yöntemler fayanslarınızın kırılmasına izin vermez. Pimaş borular cihazlarla kolayca açılır. Zeytinburnu tıkanıklık açma hizmeti için, firmamızdan destek alabilirsiniz. 
www.zeytinburnusutesisatci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder